Welke ondervloer plaatsen?

 

Welke ondervloer plaatsen?


Vooraleer u laminaat plaatst moet er eerst een belangrijke voorbereidende stap gebeuren, deze is namelijk het plaatsen van een ondervloer. Het is van essentieel belang, want een ondervloer heeft een aantal positieve effecten op uw laminaatvloer:

  • Kleine oneffenheden worden weggewerkt eenmaal uw laminaat geplaatst, zal de vloer er perfect uitzien!
  • Het zorgt voor thermische en akoestische isolatie.
  • Maar het biedt ook bescherming aan tegen opstijgend vocht.

 

Voor elke type kamer bestaat er een geschikte ondervloer. Het is dus belangrijk om even stil te staan bij het gebruik van uw ruimte.

Quick-Step - Basic plusIn ruimtes waar er weinig wordt rondgelopen zoals in een slaapkamer, bureau, badkamer of zolder kunt u werken met de Quick-Step Basic Plus ondervloer. Deze wordt voornamelijk gebruikt voor ruimtes die zich op het eerste verdiep bevinden.
Quick-Step - UnisoundRuimtes op de gelijkvloers, zoals de woonkamer, keuken worden wat intensiever gebruikt, hiervoor is het dus aangeraden om de Quick-Step Unisound te plaatsen. Want deze zal een geluiddempende werking hebben.

Hoe moet u nu een ondervloer plaatsen?

 

Laat u toch liever uw laminaatvloer plaatsen door professionelen? Met onze ervaring en specialisatie in het plaatsen van laminaat, staan we steeds voor u klaar. Kom gerust eens langs in de winkel voor vrijblijvende informatie, wij helpen u met plezier verder.