Afwerkingen

 

Smaakvolle afwerkingen in de stijl van uw interieur!


Kroonlijstenafwerkingen - Orac Decor

Maak een ruimte af door een kroonlijst te plaatsen, hiermee creëert u een esthetische overgang tussen de muur en het plafond. Maar deze verbergen ook barsten en oneffenheden mochten die aanwezig zijn. Gemaakt vanuit sterk, licht en duurzaam kunststof zijn kroonlijsten zeer makkelijk te plaatsen.

Plinten – WandlijstenOrac Decor

Wenst u ook nog een final touch te brengen aan uw interieur? Maar deze keer aan de onderkant van uw muur? Of in het midden van uw muur? Plinten of wandlijsten brengen een elegante verbinding tussen de vloer en de muur. Maar deze laten ook uw ruimtes groter ogen en zijn ook perfect om oneffenheden te camoufleren. 

Indirecte verlichting
Orac Decor

Wenst u een echte sfeermaker in uw interieur? Dan gaat u het best te werk met indirecte verlichting, deze creëert ook een extra ruimtelijk effect. Door LED-verlichting te gebruiken hebt u dan ook een energiezuinige oplossing.

Decoratieve elementen
Orac Decor

Wat u ook wenst te plaatsen als decoratief element in uw interieur, het is allemaal mogelijk. Plafondtegels, koepels, rozetten, deuromlijstingen, pilasters,…


In de winkel beschikken we over een breed assortiment plinten en kroonlijsten. Naar welke stijl u ook op zoek bent voor de afwerkingen van uw interieur, het zit zeker in ons assortiment. Wenst u te weten wat al de mogelijkheden zijn om uw interieur af te werken? Wij geven u hierover graag persoonlijk advies!


Verdeler van Orac Decor en NMC.