Vloerbekleding

Ons gamma vloerbekleding…

Quick-Step laminaat

Quick-Step Laminaat

Wenst u een stijlvolle vloerbekleding? En dit liefst aan een correcte prijs? Laminaat is voor u de ideale oplossing!
Met een laminaatvloer krijgt u net hetzelfde warme gevoel als met een houten vloer. Bovendien is laminaat zeer krasbestendig, schokbestendig en ook zeer gemakkelijk van onderhoud,…

Laminaat plaatsen in uw badkamer, keuken, of een andere vochtige ruimte..? En dit liefst zonder vochtproblemen? Dit is perfect mogelijk, sommige laminaatvloeren zijn perfect vochtbestendig. Met onze ervaring en onze specialisatie in het plaatsen van laminaat, geven we u graag persoonlijk advies.

In de winkel vindt u het volledige gamma van Quick-Step laminaat terug maar ook de benodigde materialen om de vloer te plaatsen en ook de verschillende producten om deze te onderhouden. De volledige collectie is ook online terug te vinden in onze Quick-Step Partner Webshop! 

Decoratie Thuyn - Tip - laminaat (Vloerbekleding)

Verdeler van het volledige gamma van Quick-Step laminaat.


Novilon – Vinylvloer

Novilon

Gaat uw voorkeur eerder naar een zachte vloer die ook gemakkelijk is van onderhoud? Dan moet u voor Novilon vinylvloeren kiezen als vloerbekleding voor uw interieur. Met een sterke toplaag en constructie is Novilon een duurzaam product.

Een vinylvloer is zeer makkelijk van plaatsing en van onderhoud. Deze kan ook perfect geplaatst worden in vochtige ruimtes. Dankzij een breed gamma kleuren en dessins vindt u zeker de vinylvloer die het best in uw interieur past.

Twijfels of dit de beste oplossing is voor uw vloerbekleding? Laat u persoonlijk adviseren in de winkel!

Verdeler van het Nederlandse kwaliteitsmerk bij uitstek: Novilon.