De winkel

Decoratie Thuyn Sinds 1989

Decoratie Thuyn is uw interieurspecialist en dit met meer dan 25 jaar ervaring in het vak. Als familiebedrijf staan we voor uw klaar om uw de meest persoonlijke advies te kunnen aanbieden om uw interieurwerken tot een goed einde te brengen. Alles wat u nodig hebt om van uw huis een thuis te maken vindt u terug in de winkel. We streven ernaar om u de meest kwaliteitsvolle producten van de markt aan te bieden.

Bij ons kunt u terecht voor de beste service aan de scherpste prijs van de regio. 

Kom zeker eens langs in de winkel en ontdek het zelf!


Onze diensten:

Opmeten en plaatsen van raamdecoratie

Decoratie Thuyn - Holland HaagRaambekleding wordt volledig op maat gemaakt en om fouten te voorkomen, komen we bij u langs om opmetingen van uw raambekleding te nemen. En om van een uitstekend eindresultaat te kunnen genieten, bieden we u ook de mogelijkheid om uw raamdecoratie door ons te laten plaatsen.

Plaatsen van Quick-Step laminaat

Quick-Step plaatsen

Hebt u geen tijd om uw nieuwe Quick-Step laminaatvloer te plaatsen of weet u niet hoe u eraan moet beginnen? Met onze ervaring en specialisatie in het plaatsen van laminaat staan we steeds klaar om u van dienst te mogen zijn.

Kleuradvies

Kleuradvies - Decoratie ThuynHebt u twijfels of u wel de juiste kleur hebt gekozen? Weet u niet of twee kleuren wel combineerbaar zijn of geschikt zijn voor in een bepaalde kamer? We staan voor u klaar in de winkel om u een professioneel kleuradvies te geven.


Volg ons op Instagram: @decoratiethuyn