Verf

 

Verf


Sigma Coatings

Bent u ge√Įnspireerd door felle kleuren, of toch eerder door zachte kleuren? Kiest u om een accent muur te schilderen of een volledige ruimte? Laat u zich bij ons inspireren voor uw schilderwerken want met verf is het allemaal mogelijk!

Met verf kunt u zoveel realiseren maar om een optimaal resultaat te behalen is het van belang om met de juiste en met kwaliteitsverf te werken.

Er bestaan veel verschillende soorten verf, enkele zijn geschikt voor gevels, binnenmuren, vochtige ruimtes, houtwerk, ijzerwerk, plafonds, vloeren,… Binnen ons breed gamma bieden we u de juiste kwaliteitsverf aan voor al uw schilderwerken.

Naast ons breed gamma verf en de benodigdheden om uw schilderwerken te realiseren, beschikken we ook over een verfmengmachine in de winkel waarmee we ter plaatse de kleuren kunnen maken die u wenst.

Wenst u een idee te hebben van welk effect de gekozen kleuren  zullen hebben op uw interieur, en dit  vooraleer u met uw schilderwerken begint? Gebruik hiervoor de Sigma Colour Scan.

Deze tool helpt u om de juiste kleur te vinden voor uw interieur maar hebt u toch nog kleuradvies nodig? Of andere tips om uw schilderwerken uit te voeren?
Met jaren ervaring geven we u graag professioneel en persoonlijk advies!

Decoratie Thuyn - Tip - Schilderwerken

Nog wat inspiratie nodig voor een perfecte en gedetailleerde afwerking van uw interieur? Lees hier verder

Verdeler van Sigma Coatings, ONE by Histor,…